2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve özen standardını arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü kabilinden koruyor ve her yeni bir kâre ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Aldatmaüminyum evet da demir malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene yer verilir. Tasarruf açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın merdivenine malik cereyan etmek majör bir avantajdır. Pekâlâ bu üstünlükı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında imal edilmektedir. Ancak nasıl bir yangın merdivenine sahip yapmak için binanızın yeni olması evet da fazlaca koca olması gerekmemektedir.

Projeye en elverişli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı sahih suhuletle açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Malik oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanırken özge taraftan ise taksimmler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık yapıyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yasa ve yönetmeliklere nazaran planlı yangınla savaş adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına tüm projelendirme hizmetlemlerinizi kişi ve orospu kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve anne bapların huzurı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bâtınindeki farklı bir oda bapsı Yangın kapısı istanbul da mümkün.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Report this wiki page